OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Opg Guberac- Milost Božja vl. Ana Guberac, Vinogradska 12,  35253 Brodski Stupnik, Hrvatska, OIB:56445180803 donosi uvjete poslovanja kojima se utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te informacije o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka. Prodavač je Opg Guberac, vl. Ana Guberac, kupac se smatra svaka osoba koja elektroničkim putem naruči makar jedan proizvod, popuni tražene podatke i uplati narudžbu.  Opći uvjeti poslovanja su sastavljeni sukladno Zakonu o obveznim odnosima, Zakonu o zaštiti potrošača, Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima.

Kupnjom na našoj web stranici pristajete na opće uvjete poslovanja.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod putem službene web stranice. Kupac prije kupnje ima pravo biti upoznat sa svim karakteristikama proizvoda i njegovom cijenom. Sva dodatna pitanja kupac može zatražiti prije kupnje. Boje na fotografijama se mogu razlikovati radi uređaja koji se koristi. Proizvod se smatra naručenim kada kupac dobije potvrdu narudžbe. Kupac snosi odgovornost o točnosti danih podataka prilikom kupnje. Prodavač zadržava pravo u bilo kojem trenutku promijeniti cijene proizvoda i cijenu i način dostave ili povući proizvod iz prodaje. Sve cijene su izražene u kunama i prikazane u eurima. Prodavač zadržava pravo odbiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Proizvod možete promijeniti ili otkazati bez naknade ako Vam narudžba nije krenula u izradu. Nakon toga nije moguće napraviti promjenu ili otkazati narudžbu. Za otkazivanje narudžbe pošaljite email sa brojem narudžbe na: darstvoritelja@gmail.com

PLAĆANJE

Plaćanje odabranog proizvoda se vrši isključivo po preuzimanju naručene robe, plaćanje pouzećem. Prodavač ne odgovara za troškove nastale prilikom bankovnog transfera novca, troškove za pristup internetu, troškove telefona ili bilo koje druge troškove koji mogu nastati prilikom naručivanja. Nikada od kupca nećemo tražiti podatke o kartici.

ISPORUKA

Nakon narudžbe  proizvoda, isti se šalje na dostavu, najkasnije u roku od 2 radna dana. U slučaju kada traženi artikl nije na zalihi, u dogovoru s kupcem rok dostave se može produžiti o čemu kupac mora biti obavješten prije uplate. Naručeni proizvod se pakira na način da se tijekom uobičajene dostave ne ošteti. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke i ako postoje određena oštećenja odmah ih prijaviti djelatniku koji je robu dostavio. Prodavač se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave. Nakon što dostavljač zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja.

REKLAMACIJA I POVRAT

Roba oštećena u transportu nije odgovornost prodavača te se treba reklamirati dostavljaču. Ako niste zadovoljni s proizvodom kojeg ste kupili, obratite se na email: darstvoritelja@gmail.com  Prodavač ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu neispravnim korištenjem proizvoda.

NETOČNOSTI INFORMACIJA

Povremeno se na web stranici može pronaći propust koji se može odnositi na opis proizvoda, cijenu, akcijsku cijenu, troškove dostave ili vrijeme dostave. Prodavač zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ispravi grešku.

Za sva pitanja o uvjetima poslovanja obratite se na: darstvoritelj@gmail.com